Cash of Command – ny slot från Play n GO

Gå till Casumo

Gå till Casumo

100% upp till 2000 kr
Bonus + insättning ska omsättas 30x
Läs mer om Casumo
Bra utbud av spel
Exklusiva jackpottar
Generös välkomstbonus

Skärmbild från Cash of Command slot

I rykande färska sloten Cash of Command från Play n GO kastas du in i ett vilt sjöslag mot ondsinte Baron Fusco. Har du tur behöver du inte utkämpa kampen ensam. Commander Wilder, Captain Verto och Admiral Magna kan dyka upp och hjälpa till att besegra Baron Fusco. Blir kampen riktigt framgångsrik kan man kamma hem en högvinst på upp till 5336x insatsen.

Cash of Command är ingen vanlig videoslot utan en grid slot som består av ett 9×9 rutor stort rutnät med symboler. Vinner gör man när man får ett kluster om minst fem likadana symboler någonstans i rutnätet. Vid vinst så samlas de vinnande symbolerna in och läggs i en mätare. Nya symboler ramlar sedan ner och fyller på de tomma platserna på rutnätet. Skulle nya vinstkluster bildas så samlas även de symbolerna in och läggs i mätaren.

När du nått första nivån på mätaren så kommer förstärkning och hjälper dig. Vid förstärkning så anländer någon av sjömännen Commander Wilder, Captain Verto eller Admiral Magna och avfyrar en bonusfunktion för att hjälpa dig:

Commander Wilder skjuter ut 8 wildsymboler på rutnätetKapten Verto gör att två symboltyper blir till samma symbolAdmiral Magna skjuter ut megasymboler på slumpämässigt utvalda platser på spelfältet.

På mätaren finns fyra nivåer, varje gång du når en ny nivå så kommer en av sjömännen till undsättning. Når du den högsta nivån så kommer en slumpmässigt utvald sjöman och avfyrar sitt supervapen. Blir det till exempel Commander Wilder så innebär det att han skjuter ut extra många wilds på hjulen.

Mätaren nollställs mellan varje spinn. Så när ett spinn är slut börjar man om från noll med att samla symboler igen.

I Cash of Command är det inte bara sjömännen som kan komma med en hjälpande hand. Runt spelplanen finns kanoner utplacerade och vid förlustspinn kan dessa hjälpa till och avfyra wilds mot spelplanen.

Cash of Command finns hos Casumo

Låter det som ett intressant äventyr? Då hittar du Cash of Command hos Casumo. De har en demoversion av sloten så att du kan provspela den kostnadsfritt med låtsaspengar.

Gå till Casumo

100% upp till 2000 kr
Bonus + insättning ska omsättas 30x
Läs mer om Casumo
Bra utbud av spel
Exklusiva jackpottar
Generös välkomstbonus